0
Košarka

FOTO: KKCZ

Tri srpska kadeta na „Džordan brend klasik kampu“

Objavljeno: 07.03.14 u 12:57

Kadeti Crvene zvezde Telekom beleže fantastične rezultate pa je na njihovu adresu stiglo još jedno priznanje. Naime, dva člana Zvezdine selekcije do 16 godina Boriša Simanić i Aleksandar Aranitović biće među 40 najtalentovanijih igrača širom sveta koje okuplja prestižni Džordan brend klasik kamp (Barselona, od 7. do 9. marta).

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Aranitović i Simanić će na taj način dobiti priliku da steknu novo iskustvo, brojna poznanstva i odmere snage sa najtaletnovanijim igračima iz svoje generacije (1998) i sve to pred očima brojnih eminentnih ljudi iz sveta košarke.

Pored Zvezdinog dvojca na kamp je pozvan i mladi košarkaš Partizana Miloš Glišić, kao i još po jedan igrač iz Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

O kvalitetu kampa najbolje govori podatak koje su sve NBA zvezde učestvovale na njemu. Samo neka od imena su Lebron Džejms, Amari Stodemajer, Dvajt Hauard, Kevin Durent, Blejk Grifin, Karmelo Entoni, Entoni Dejvis, Kajri Irving i mnogi drugi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter