0
Evroliga

Štimac za Hotsport: Duel sa Efesom rešava mnogo toga

Objavljeno: 07.03.14 u 12:34

Top 16 faza Evrolige ušla je u samu završnicu. Situacija oko prolaska u četvrtfinale polako se kristalizuje, a ekipa Unikahe bi eventualnom pobedom nad Efesom u meču 9. kola (petak, 20.45 časova) bila korak bliže plasmanu među osam najboljih. Reprezentativac Srbije, Vladimir Štimac za Hotsport je izneo svoja očekivanja pred večerašnji susret.

vladimir-stimac-unikaha

„Trenutno se nalazimo na četvrtoj poziciji u grupi. Mislim da bi večerašnji duel sa uvek neugodnim Efesom mogao mnogo toga da reši. Pred nama je još jedna teška utakmica, dolazi nam kvalitetna ekipa predvođena Duškom Savanovićem. Ali verujem u ekipu i siguran sam da ukoliko nastavimo sa ovakvim igrama imamo lepe šanse da se planiramo među osam najboljih. Što se tiče same završnice takmičenja, po mom mišljenju glavni kandidati za Fajnal-for su CSKA, Barselona, Real Madrid i Fenerbahče“ – istakao je Štimac.

Nakon osam odigranih utakmica Unikaha ima skor od četiri pobede i isto toliko poraza, dok je Anadolu Efes trijumfovao samo dva puta, a u šest navrata je izgubio.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter