0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stari znanci sude Partizanu i Zvezdi, Glođović u Kragujevcu, Jovanetić na Marakani

Objavljeno: 07.03.14 u 17:40

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je koji će arbiri voditi utakmice 18. kola Jelen Superlige, a zanimljivo je da će i Partiznu i Crvenoj zvezdi pravdu deliti stari znanci.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Duel između kragujevačkog Radničkog i Partizana, koji je na programu u subotu od 14.30 časova, dodeljen je Vladu Glođoviću i njegovim pomoćnicima koji su prema proceni iste te komisije oštetili crno-bele u meču 2. kola tekućeg šampionata kada je aktuelni šampion gostovao u Nišu i odigrao 0:0. Zbog nedosuđenog penala i još nekoliko grešaka na štetu Partizaa u tom meču Glođović je kažnjen sa dva meča suspenzije.

Sa druge strane na centru Marakane u subotu u 18.00 časova (Crvena zvezda – Napredak) sa svojim pomoćnicima pojaviće se Boško Jovanetić koji je svojevremeno, 2010. godine, optužen od strane crveno-belih da je u „večitom derbiju“ koji je prelepim pogotkom rešio Radosav Petrović svojim odlukama pogurao ka pobedi klub iz Humske ulice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter