0
Evrokupovi

Pelegrini: Nisam zaslužio toliko oštru kaznu

Objavljeno: 07.03.14 u 17:55

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je da nije zaslužio kaznu Evropske fudbalske federacije od tri utakmice suspenzije zbog komentarisanja suđenja.

Manuel Pelegrini

UEFA je kaznila Pelegrinija jer je posle prvog meča osmine finala Lige šampiona sa Barselonom (0:2) rekao da je sudija Jonas Erikson direktno odlučio meč isključivši Martina.

„Mislim da nisam zaslužio dve ili tri utakmice suspenzije. Rekao sam i ranije da sam pogrešno reagovao, ali i dalje smatram da nije bio penal i da je to presudilo utakmicu. Ako su odlučili da je to adekvatna kazna, videću kako ću reagovati u budućnosti“ – rekao je Pelegrini za klupski sajt, a prenosi Tanjug.

Pelegrini neće moći da predvodi Siti u revanš meču osmine finala, koji je na programu 12. marta na Kamp Nou, a u slučaju da njegov tim uspe da nadoknadi zaostatak i plasira se u četvrtfinala ni u ta dva meča neće moći da sedi na klupi svog tima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter