0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Pavlović: Fenomenalno je kada nas prate navijači

Objavljeno: 07.03.14 u 18:58

Novi miljenik navijača Partizana Saša Pavlović prezadovoljan je pobedom svoje ekipe nad minhenskim Bajernom i pohvalio Grobare za sjajnu podršku tokom teškog duela sa Bavarcima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako po dolasku iz NBA lige nije bio dovoljno spreman da pruži partije na očekivanom nivou, Pavlović se za tili čas uklopio, pronašao svoj ritam i na poslednjim mečevima protiv Radničkog i Bajerna pokazao koliko vredi i osvojio srca navijača. Partizanova odbrana je čvršća, ali pored toga, Pavlović blista i u napadu.

“Fenomenalno je gde god da nas prate navijači. Za mene protiv Bajerna nije moglo da bude bolje. Shvatili smo Bavarce ozbiljno, znali koliko će biti teška utakmica i da zbog toga moramo da odigramo žestoko svih 40 minuta. Bajern igra agresivno, na granici faula, pritiska plejmejkera. Pokušali su da umore Tepića i uzmu koncentraciju. Ali, posle nekoliko minuta počeli smo da probijamo led, a u odbrani odgovorili na isti način“, istakao je Pavlović, koji se potom osvrnuo na kadrovske probleme u svojoj ekipi.

“Čim neko nedostaje, drugi moraju da odrade njegov posao. Do sada smo to odradili solidno, a nadam se da će Bogdanović vratiti već u nedelju i da idemo ka boljem. Meč sa Nemcima je završen, već mislimo o Olimpiji i možda i prelomnom gostovanje u Jadranskoj ligi“, zaključio je Pavlović, a prenose ‘Novosti’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter