0
Košarka

Džordž: Želim da mi Lebron bude mentor

Objavljeno: 07.03.14 u 23:14

Superstar Indijana Pejsersa, Pol Džordž, istakao je da je Lebron Džejms njegov košarkaški uzor, te da bi voleo da sa njim bliže sarađuje kad god je to moguće.

Džordž i Lebron Džejms

„Divim se Lebronu, voleo bih da sarađujem sa njim, da uđem u njegovu glavu i vidim šta se u njoj dešava kada je košarka u pitanju. Naravno, ne bih to činio tokom sezone, takmičarski duh mi ne dozvoljava, ali tokom letnje pauze, rado bih da provodim vreme sa njim i da postanem ono što je on danas u svetu košarke, želim da ja jednoga dana zauzmem njegovu poziciju“, rekao je Džordž. Prema prvim informacijama, Lebron je pristao da u budućnosti preuzme ulogu mentora mladog superstara.

Sjajni Džordž ove sezone beleži 22,3 poena, 6,5 skokova i 3,5 asistencija po meču, ali je pre nekoliko veče napravio negativni rekord za igrača njegovog statusa, ubacivši samo 2 poena protiv ekipe Šarlota, kojoj je upravo Džejms, i to samo meč pre, ubacio čak 61 poen.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter