0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninkoviću četiri, Ćulumu jedan meč zabrane igranja

Objavljeno: 06.03.14 u 18:57

Predsednik Disciplinske komisije, Slobodan Pajović, saopštio je danas da je vezista Partizana, Nikola Niković, kažnjen sa četiri utakmice neigranja, dok će Milan Ćulum iz niškog Radničkog propustiti jedan meč zbog incidenta koji se dogodio u 17. kolu Jelen Superlige.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Podsetimo, pred kraj meča i posle prekršaja Ćuluma nad Drinčićem na sredini terena Ninković je nepromišljeno odreagovao i gurnuo fudbalera Radničkog. Glavi arbitar je obojici bez razmišljanja pokazao direktne crvene kartone i put u svlačionicu.

„Ono što je Ninković uradio je samo po sebi okvalifikovano kao teži disciplinski prekršaj, jer se radi o udaranju protivničkog igrača bez lopte. Svakako da se prilikom izricanja kazne vodila računa i o tome da je Ninković povratnik i da je ranije kažnjavan zbog kršenja discipline“, rekao je Pajović za ‘Večernje novosti’.

Sportski direktor Partizana, Albert Nađ, rekao je za isti list da će se tek doneti odluka o potencijalnoj žalbi:

„Prvenstveno mislim na visinu kazne. Svi mi dobro znamo da je Ninković kriv i da je zaslužio isključenje, samim tim i adekvatnu kaznu, međutim, četiri utakmice je mnogo. Verujem da će izrečena kazna uticati na Ninkovićevo ponašanje i da će ga toliko odsustvo iz tima naterati da ubuduće dobro razmisli pre bilo kakve reakcije“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter