in ,

Murinjo: Imam lepe uspomene u vezi Balotelija

Iako je u nekoliko navrata izjavljivao da ga Mario Baloteli izluđuje i da je sa njim nemoguće normalno raditi, Žoze Murinjo ipak ima lepe uspomene u vezi problematičnog napadača iz vremena dok su sarađivali u Interu.

Baloteli i Murinjo

„Bilo je zabavno raditi sa Balotelijem, uvek sam tako mislio. Za njega me vežu lepe uspomene. Sa detetom kao što je on, a bio je dete tada, imate uspone i padove, to je uobičajena stvar. Ali, na kraju dana sam uživao, mislim da se i on slično osećao. Naučio je nekoliko stvari, možda i nije, ali je verovatno uživao s obzirom na to da je osvojio Ligu šampiona sa 18 godina“, rekao je Murinjo, a preneo ‘Fudbal Itali’.

Portugalski stručnjak je zatim prokomentarisao i nezaobilazno pitanje da li bi ponovo sarađivao sa Balotelijem.

„U fudbalu nikada ne znate šta vas čeka u budućnosti, ali on i ja smo u ovom momentu u dva različita vrhunska kluba. Pretpostavljam da Milan želi da zadrži najbolje igrače, pa tako i Balotelija. On je već igrao u Premijer ligi, sigurno mu neću biti trener u Milanu ili italijanskoj reprezentaciji, tako da ne mislim da je moguća saradnja u skorije vreme. Mario je dobar momak“, zaključio je Murinjo.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FIFA kaznila pet klubova zbog nelegalnih transfera

Sjajni Petković predvodio Zvezdu do pobede nad Vojvodinom (VIDEO)