0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ugovor ili sujeverje? Zvezda nije želela da menja termin duela sa Napretkom

Objavljeno: 05.03.14 u 10:05

S obzirom da u timu ima čak šest reprezentativaca Crvena zvezda je imala mogućnost da utakmicu 18. kola Jelen Superlige pomeri sa subote na nedelju, međutim na Marakani su posle konsultacija sa trenerom Stojanovićem odlučili da ništa ne menjaju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako će Stojanović tek na treningu u četvrtak, odnosno 48 sati pre meča sa Kruševljanima imati kompletan sastav na raspolaganju odlučeno je da utakmica bude odigrana u subotu od 18 časova kako je prvobitno i planirano.

Postoje dve verzije priče zbog čega su se crveno-beli odlučili na ovakav potez. Prema prvoj to su uradili zbog ugovora sa televizijom Prva koja prenosi mečeve Crvene zvezde sa Marakane i koja je već predvidela subotnji termin, a druga je prilično bizarna. Naime, crveno-beli su ove sezone većinu bodova gubili na mečevima koji su igrani nedeljom pa pojedinci pretpostavljaju da se radi o sujeverju.

Crveno-beli su prolećni deo sezone počeli sa dve uzastopne pobede, najpre protiv Javora na svom terenu, a potom i protiv Jagodine u gostima čime su na najbolji mogući način iskoristili kiks Partizana u Novom Pazaru i preuzeli čelo tabele.

Posle utakmice sa Napretkom Zvezda će i narednog vikenda igrati na domaćem terenu pošto će ugostiti kragujevački Radnički, a potom slede dueli protiv Donjeg Srema u Pećincima, Voždovcem na Marakani, pa gostovanje Spartaku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter