0
Evropske lige

Suarez bezuslovno ostaje u Liverpulu

Objavljeno: 05.03.14 u 15:25

Fantastične partije Luisa Sureza u dresu Liverpula u svakom prelaznom roku dovode do toga da se bogati evropski klubovi raspituju o mogućnosti njegovog transfera, a koja je uvek bila povezivana sa plasmanom „crvenih“ u Ligu šampiona.

suarez-lopta

Nagoveštavalo se da bi Urugvajac u slučaju da Liverpul ni ove sezone ne uspe da se plasira u elitu mogao da digne sidro i promeni sredinu, međutim u poslednjoj izjavi Suarez tvrdi da nema nameru da se seli.

„Uživam u fudbalu i životu u Liverpulu, srećan sam ovde i želim da ostanem. Potpisao sam novi ugovor do 2017. godine i ostajem bez obzira da li ćemo se plasirati u Ligu šampiona ili ne iako se nadam da ćemo uspeti konačno u tome. Odrekao bih se i Zlatne kopačke samo da Liverpul igra u Ligi šampiona“ – rekao je Suarez.

Sve je izvesnije da će slavni engleski klub posle duge pauze zaigrati u elitnom takmičenju pošto trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Premijer lige, pa čak bi možda mogao da se uključi i u šampionsku trku ukoliko nastavi da igra u trenutnoj formi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter