0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Pešić: Pred Grobarima kao u ključalom loncu!

Objavljeno: 05.03.14 u 20:12

Trener Bajerna Svetislav Pešić rekao je pred gostovanje u Kombank areni da njegov tim očekuje težak meč pred fanatičnim navijačima Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bavarci u četvrtak od 20.45 gostuju Partizanu u devetom kolu Top 16 faze u Evroligi, a iako crno-beli praktično nemaju šanse da se plasiraju u narednu rundu, očejukuje se uobičajena fanatična podrška sa tribina.

“Biće veoma teška utakmica protiv protivnika kojeg krasi čvrsta igra u odbrani. Igramo u gradu gde je košarka sport broj jedan, možda će više od 20 hiljada navijača Arenu pretvoriti u ključali lonac. Igrali smo veoma težak meč s Hagenom u Bundesligi, što je bila dobra priprema za nas, ali to ne pravi razliku igranja pred tri i pred 20 hiljada ljudi“, istakao je Pešić.

Sa njim se složio i reprezentativac BiH Nihad Đedović koji je propustio prvi meč u Minhenu.

“Igranje protiv Partizana u njihovoj dvorani biće ogroman izazov. Domaći teren može da napravi značajnu razliku. Već su tu pobedili moskovski CSKA, a imali su i nekoliko veoma neizvesnih utakmica u Areni“, rekao je Đedović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter