0
Fudbal

“Orlići“ blistali, Mitrogol predvodio Srbiju do ubedljive pobede nad Belgijom! (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.14 u 19:52

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u gostima selekciju Belgije rezultatom 3:0 (1:0) u kvalifikacijama za EP 2015.

Mitrovic2

Strelci za Srbiju bili su Mitrović u 11. i 56. i Brašanac u 53. minutu.

Naši fudbaleri su do vođstva došli posle 11 minuta igre kada je nakon kornera, Mitrović bio na pravom mestu i glavom pogodio mrežu.

Do odlaska na odmor, Belgijanci su preuzeli inicijativu, pretili su  Azar i Fereira-Karasko, ali bez opasnosti po gol Dmitrovića.

Posle osam minuta igre u nastavku, Brašanac je povisio na 2:0. Lopta je stigla do Jojića na levom boku, a igrač Borusije Dortmund poslao savršen centaršut za svog donedavnog saigrača iz Partizana koji glavom pogađa prvi ugao.

Tri minuta kasnije nakon nove odlične akcije po levom boku, Kostić po zemlji centrira za Mitrovića kojem nije bilo teško da iz neposredne blizine zatrese mrežu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa su se naši momci izjednačili sa Belgijancima na vrhu tabele sa 13 bodova, s tim što Srbija ima meč manje. Italija je treća sa 12 bodova, i upravo će tu reprezentaciju Srbija ugostiti 5. septembra u nastavku kvalifikacija.

Belgija: Kosemans, Arslanagić, De Bok, Denajer, Ngava, De Sart, Mpoku (od 58. Bruno), Azar (od 77. Fanakan), Praet, Fereira-Karasko (od 67. Oriži), Bačaui

Srbija: Dmitrović, Petković, Petrović, Spajić, Vitas, Čaušić, Đuričić, Brašanac, Kostić, Jojić (od 76. Kovačević), Mitrović (Pešić od 89.).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter