0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Grubor skupo koštao Stojkovića

Objavljeno: 05.03.14 u 15:11

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković, svom bivšem menadžeru Ianu Andersonu dužan je 115.000 evra, piše Informer. Pomenuti agent zastupao je golmana Ergotelisa za vreme dok je ovaj igrao za Vigan. Kada je odlučio da se vrati u Srbiju i potpiše za Partizan, o tome nije obavestio Andersona zbog čega je menadžer reagovao tužbom pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, koji je presudio u njegovu korist.

FOTO:STARSPORT

„Golman Vladimir Stojković duguje mi 115.000 evra na ime provizije koju je pokušao da izbegne da mi isplati“ – rekao je Anderson.

Stojković je potvrdio ovu informaciju i otkrio čiju grešku mora da plati.

„Tačno je da sam izgubio taj spor i da ću morati da platim određenu sumu novca. Došlo je do grešaka u papirologiji, jer je generalni sekretar Partizana Darko Grubor poslao pogrešne papire. Stajalo je da sam ja igrač Partizana, a ja sam u tom trenutku bio na pozajmici. Anderson je to nekako iskoristio, dobio me na pravdi Boga“ – objasnio je Stojković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter