0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Cilinšek: Nadam se da ću uskoro zaigrati

Objavljeno: 05.03.14 u 11:33

Saša Cilinšek je tokom zimskog prelaznog roka potpisao ugovor do kraja sezone sa Crvenom zvezdom, međutim kako sada stvari stoje iskusni defanzivac u skorije vreme neće debitovati za crveno-bele.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, zbog administrativne greške Cilinšek još uvek nije registrovan pošto njegov sertifikat još uvek nije stigao u Fudbalski savez Srbije pa zbog toga i dalje ne može da konkuriše za sastav Slaviše Stojanovića.

„Rečeno mi je da je i dalje sve otvoreno. Verujem da ću uskoro moći da zaigram. Nemam potpunu informaciju o čemu se tačno radi, ali koliko sam razumeo problem je oko sertifikata. Verovatno zbog toga što šest meseci nigde nisam bio prijavljen. Možda su se negde zagubili papiri“ – rekao je Cilinšek posle treninga održanog u utorak.

Fudbaler koji je bio planiran kao rezerva za Marka Petkovića na poziciji desnog beka dodao je da on i dalje profesionalno ispunjava svoje obaveze i da je došao da pomogne Zvezdi da vrati titulu na Marakanu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter