0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Škuletić: Sa oporavljenim Lazovićem idemo po bodove u Kragujevac

Objavljeno: 04.03.14 u 18:58

Korpulentni napadač Partizana, Petar Škuletić, optimista je pred gostovanje u Kragujevcu ekipi Radničkog u okviru 18. kola Jelen Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nemamo izbora, idemo na pobedu i po sva tri boda u Kragujevcu. U tim se vraća i Danko Lazović, to će me u mnogome rasteretiti i biti dodatni razlog za optimizam“, rekao je Škuletić koji još uvek nije uspeo da postigne pogodak od povratka u Partizan, i dodao:

„Meč protiv niškog Radničkog je bio izuzetno važan za nas i pobeda je bitna za samopouzdanje i nastavak borbe za titulu. Tako smo i ušli u meč, izginuli smo od prvog do poslednjeg minuta kako bismo osvojili 3 boda. Takav pristup mora biti i u Kragujevcu“.

Povratak Lazovića u ekipu najavio je i trener crno-belih, Marko Nikolić:

„Lakše će biti i Škuletiću da igra kada mu se Danko pridruži u napadu. Obojica su tokom priprema pokazala da bolje funkcionišu u tandemu, nego individualno. Najvažnije od svega je što će Lazovićevo prisustvo koristiti timu“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter