0
Evrokup

FOTO: KKCZ

Radonjić: Važna je samo pobeda; Lipovij: Došao sam u veliki tim

Objavljeno: 04.03.14 u 16:03

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ne razmišlja o koš razlici već samo o pobedi u prvom meču osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Zvezda je ove sezone dva puta igrala protiv litvanskog tima u grupnoj fazi Evrolige i oba puta zabeležila pobedu – 88:77 u Pioniru i 99:75 u Viljnusu.

„Očekuje nas nova dva duela sa Lijetuvos Ritasom u takmičenju gde su oni imali mnogo uspeha i koji su svojevremeno osvojili. Imaju kvalitetan i iskusan tim, ogroman napadački potencijal i dolaze u dobroj formi. Bez dileme predstoji nam težak meč, ali očekujem pobedu na našem parketu. Ne razmišljamo o koš razlici, već samo o pobedi“- rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir, a prenosi agencija Tanjug.

On je naglasio da će Ivan Radenović propustiti meč, dok Tadija Dragićević nije trenirao od utakmice sa Mega Vizurom.

Najnovije pojačanje Crvene zvezde Oleksandr Lipovij rekao je da je u Beograd došao kako bi još više napredovao.

„Došao sam u veliki tim, koji vodi izvrsni trener Radonjić. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i siguran sam da ću biti od pomoći. Znam da imamo dobre navijače, gledao sam snimke na internetu i dobro sam upoznat sa podrškom koju daju timu“ – rekao je Lipovij.

On bi za crveno-bele trebalo da debituje u subotu u 23. kolu Jadranske lige protiv Krke iz Novog Mesta.

Utakmica između Crvene zvezde i Lijetuvos Ritasa igra se sutra od 19.30 u hali Pionir, a revanš je sedam kasnije u Viljnusu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter