0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Pejčinović: Jedva čekam da se vratim na teren

Objavljeno: 04.03.14 u 12:20

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović, član francuske Nice uspešno je operisan u Minhenu i već je krenuo u period rehabilitacije. 26-godišnji štoper bio je na operaciji pubične kosti koja mu je pravila problem duže vreme. Pejčinovića su operisali najbolji stručnjaci u ovoj oblasti i defanzivac Nice je rekao da jedva čeka da krene sa radom, pošto su mu u narednom periodu doktori prepisali isključivo mirovanje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Posle operacije moram da se u potpunosti odmaram dve nedelje, praktično samo lagana šetnja bez ikakvog napora. Ova situacija mi baš ne prija najviše, jer sam se navikao na rad i trening, tako da jedva čekam da se vratim na teren“, rekao je Pejčinović.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ističe da su prognoze doktora da bi trebalo da se vrati na teren za najviše mesec i po dana.

„Kada prođu dve nedelje, krećem prvo sa vožnjom bicikla nekoliko dana, zatim futing i onda spremanje za povratak na teren. Naravno, pod uslovom da sve bude kako treba, a verujem da hoće. Otprilike, sve zajedno 4-5 nedelja. Pa ako bude i šest nedelja, neka bude, samo da zdravlje bude dobro. Dakle kraj marta ili početak aprila“,  zaključio je Pejčinović.

Ekipa Nice je u međuvremenu pala na 16. poziciju i nalazi se na devet bodova iznad crte.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter