0
Fudbal

Omladinci Srbije lako izašli na kraj sa vršnjacima iz Češke

Objavljeno: 04.03.14 u 19:44

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u test utakmici, igranoj u Sportskom centru u Staroj Pazovi, selekciju Češke rezultatom 4:0 (3:0).

Srbija

Izabranici selektora Veljka Paunovića su od starta susreta stavili do znanja rivalu ko je gazda na terenu i golovima Sergeja Milinkovića Savića iz penala u 9. i 33. minutu i Mijata Gaćinovića u 42. minutu stekli veliku prednost od 3:0 do kraja prvog poluvremena. Tačku na odlično izdanje omladinaca Srbije stavio je Veljko Simić u 73. minutu kada je postigao pogodak za konačnih 4:0.

U četvrtak će biti odigrana nova test utakmica protiv istog rivala, a ovi mečevi su provera uoči početka priprema za učešće u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija je igrala u sastavu: Rajković (od 65′ Drobnjak), Vico, Milošević (od 55′ Antonov), Stevanović, Milinković Savić, Babić (od 55′ Maraš), Maksimović, Ilić (od 65′ Simić), Gaćinović (od 65′ Dražić), Živković (od 65′ Spremo), Pantić (od 65′ Jokić).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter