0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Sada sami odlučujemo o svojoj sudbini

Objavljeno: 04.03.14 u 16:33

Pred utakmicu između Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca, šef stručnog štaba Slaviša Stojanović nalazi se na slatkim mukama. Posle dva meča koje je propustio u konkurenciju za tim vraća se Miloš Ninković.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Njegovim povratkom crveno-beli dobiće dodatni kvalitet na sredini terena. Najtrofejniji srpski klub trenutno se nalazi na liderskoj poziciji, a uz to naredna dva susreta u prvenstvu igra na Marakani.

„Radim punom parom. U dogovoru sa trenerom Stojanovićem odlučiću da li ću utakmicu protiv Napretka početi od prvog minuta, ili ću ući sa klupe za rezervne igrače. Posle dve vezane prolećne pobede, odnosno sedam ukupno, atmosfera u ekipi je odlična. Došli smo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini“ – rekao je Ninković za zvanični sajt kluba.

Do kraja sezone ima još mnogo da se igra, trinaest utakmica. U igri je 39 bodova, zbog čega jedan od najiskusnijih igrača, ne dozvoljava euforiju.

„Ništa još nismo uradili, izuzev što smo na dobrom putu. Nema mesta euforiji. Idemo iz utakmice u utakmicu, verujući u kvalitet koji posedujemo, ali i maksimalno rekspektujući sve rivale. Naredna dva duela igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, što nas stavlja u ulogu favorita, međutim ne upisujemo bodove unapred. Napredak i Radnički su u prethodnom kolu odigrali odličan susret na kome je viđeno šest golova i mnogo dobrog fudbala. Oprez je neophodan. Trudićemo se da ne dozvolimo padove u igri i da tokom svih 90 minuta kontrolišemo zbivanja na terenu“ – konstatovao je Miloš Ninković i čestitao svim Zvezdašima 69. rođendan.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter