0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Živković: Kad mi je Obradović dao traku, nisam znao gde sam

Objavljeno: 03.03.14 u 21:41

Fudbaler Partizana Andrija Živković na meču protiv Radničkog iz Niša postao je najmlađi kapiten u istoriji crno-belih i priznao da mu je čast što je ušao u anale u Humskoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kada je Nikola Ninković isključen u 88. minutu, Partizan je dobio trećeg kapitena na utakmici, traka je otišla na ruku Andrije Živkovića, koji je sa 17 godina, sedam meseci i 18 dana za oko tri meseca oborio rekord upravo ‘pocrvenelog’ saigrača.

“U tom trenutku nisam znao za podatak o rekordu, ali moram da priznam da mi i bez tog saznanja nije bilo nimalo lako. Kada mi je Obradović prišao i dao mi traku, bio sam zbunjen, nisam znao gde sam. Velika je čast biti kapiten Partizana, kluba koji volim od malih nogu, pa još kada se tome doda da mi je pripala čast da budem najmlađi kapiten, sve je zaista sjajno. Tek kasnije sam u svlačionici saznao da niko pre mene ovoliko mlad nije nosio traku“, priznao je Živković.

Prema ocenama navijača, Živković je uneo živosti i poboljšao igru svog tima ulaskom u drugom poluvremenu. Ipak, on stoji mirno na zemlji i čeka svaku svoju šansu.

“Trener je taj koji odlučuje, a na meni je da budem spreman u svakom trenutku da pružim ono što se od mene očekuje. Nemam problem sa tim, verujem u sebe i znam da ću u svakoj situaciju dati maksimum“, istakao je Živković, a prenose “Novosti“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter