0
Fudbal

Šefer zove Bolta u fudbalsku reprezentaciju Jamajke

Objavljeno: 03.03.14 u 10:15

Nemački trener Vini Šefer koji trenutno radi kao selektor fudbalske reprezentacije Jamajke planirada u bližoj budućnosti u svoj tim pozove ni manje ni više nego Juseina Bolta, trenutno najboljeg svetskog atletičara.

bolt

Istina, Bolt neće igrati u prijateljskom meču u kojem će „rege bojsi“ krajem maja u Nju Džersiju igrati protiv selekcije Srbije, ali bi na primer već na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji moglo da dođe i do toga, a evo i zbog čega.

„kada sam u novinama pročitao da Bolt želi da zaigra za Mančester Junajted palo mi je na pamet da je on Jamajčanin i da bi mogao da igra za našu selekciju. Čuo sam da on igra fudbal sasvim solidno, ali mi možemo da ga učinimo još boljim. Ukoliko bude radio sa profesionalcima u reprezentaciji Jamajke od njega možemo da napravimo vrhunskog fudbalera. Veoma je brz, a kada nauči da trči tako sa loptom biće jedan od najboljih napadača kojem bi jača strana bio kontranapad. Želim da ga vidim u svom timu posle Olimpijskih igara 2016. godine“ – objasnio je Šefer svoju ideju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter