0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Ljajić o Mihinom kodeksu: Potpisao sam, ali nisam pročitao! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.14 u 22:54

Srpski fudbaler i povratnik u reprezentaciju Adem Ljajić priznao je da nije čitao kodeks prethodnog selektora Siniše Mihajlovića po kom je svaki igrač morao da peva himnu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor Ljubinko Drulović odlučio je da vrati Ljajića posle njegovog izostavljanja zbog sukoba sa Mihajlovićem, a fudbaler Rome je u Dablinu po prvi put pričao o tim trenucima.

“Potpisao sam kodeks, ali nisam pročitao šta sve u njemu stoji. Mihajlović ima svoje principe, ja svoje, ali smo ostali uprkos svemu u dobrim odnosima. Videli smo se nedavno na utakmici, pozdravili se, sve je OK. Miha je mnogo uradio za mene i moju karijeru i hvala mu na tome“, rekao je Ljajić i dodao:

“Bio sam veliki navijač u prethodnim kvalifikacijama, ali sada ću učiniti sve da pomognem da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Ne očekujem negativnu reakciju navijača. Daću sve od sebe, velik sam navijač reprezentacije, gledao sam sve utakmice i nadam se da dolaze naši bolji dani“, istakao je Ljajić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter