0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Kakvo poklanjanje titule?!

Objavljeno: 02.03.14 u 23:33

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović oštro je osudio ‘čaršijske’ priče o navodnom poklanjanju titule njegovoj ekipi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su od prošlog kola JSL preuzeli lidersku poziciju na tabeli, ali trener Zvezde odbacuje priče da je njegov tim već sada postao šampion.

“Niko nam neće pokloniti titulu! Ne znam po kojoj filozofiji i s kojim pravom neko može to da pomisli.Takav način razmišljanja treba da menjamo. U Evropi prolazimo kako prolazimo, jer se bavimo takvim stvarima, a ne fudbalom. Ovde svako svakog optužuje i kao da ne može da se desi da Zvezda i Partizan izgube neku utakmicu. Odmah se piše i priča da smo mi katastrofa. A možda je taj drugi tim bio dobar. I to treba priznati, a ne odmah optuživati“, istakao je Stojanović za “Novosti“ i dodao da se stvari čak prenose i na politički teren:

“Nisam naviknut na takve stvari, ali moraću izgleda da se naviknem da se boj bije i izvan igrališta. Neću da trošim energiju na to i nadam se da neće doći trenutak kada ću morati da reagujem. Ovde pojedine stvari dobijaju dimenzije za koje ne mogu da nađem pravi izraz. Pustimo to za neku drugu priliku, uz nadu da do nje neće ni doći“, rekao je Stojanović.

On nije želeo da komentariše suđenje, ali podseća da je i njegova ekipa u nekoliko navrata bila oštećena od početka sezone.

“Bilo je sudijskih grešaka na naš račun, i to ne mali broj. Ali, nisam ih tada komentarisao, neću ni sad. Ko hoće objektivno da pogleda stvari, to će i uraditi. A ko to ne želi, tražiće drugi razlog kako bi napravio svoj scenario“, zaključio je Slaviša Stojanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter