0
Evropske lige

Minimalac Totenhema, Vila razbila Norič, remi u Velsu (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.14 u 19:32

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom ‘Vajt Hart Lejnu’ ekipu Kardifa rezultatom 1:0 (1:0), Aston Vila je bila bolja od Noriča – 4:1, dok su Svonsi i Kristal Palas remizirali – 1:1 u 26. kolu Premijer lige.

soldado

Totenhem je do važne pobedu u nastavku borbe za mesta koja vode u Ligu šampiona došao golom Soldada u 28. minutu na asistenciju Adebajora. Totenhem je peti na tabeli sa 53 boda, četiri manje od četvrtplasiranog Sitija, koji ima i dva meča manje.

Aston Vila je kao domaćin lako savladala Norič, a heroj meča bio je dvostruki strelac Benteke u 25. i 27. minutu, Bacuna je pogodio u 37, a Basong autogolom u 41. postavio konačnih 4:1. Jedini gol za goste postigao je Hulahan u trećem minutu za vođstvo Noriča.

U Velsu, Svonsi je poveo protiv Kristal Palasa golom De Guzmana u 25. minutu, a izjednačio je Marej u 82. sa bele tačke, a pretohdno je penal zgrešio i zaradio crveni karton Ćiko, pa su domaći meč završili sa desetoricom.

Kompletnu tabelu, raspored i rezultate Premijer lige možete pogledati na Livescore stranici našeg portala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter