0
Evropske lige

Đurđićeva energija za preokret Grojtera

Objavljeno: 02.03.14 u 17:46

Srpski fudbaler Nikola Đurđić zaigrao je prvi put posle šestomesečne pauze na zvaničnom meču za Grojter Firt u trijumfu nad Frankfurtom sa 3:2 u 23. kolu Cvajte.

nikola djurdjic

Đurđić je u igru ušao u 60. minutu kada su gosti iz Frankfurta imali vođstvo od 2:1. U preostalih pola sata utakmice, on je pokrenuo svoje saigrače i doneo veliki preokret. Bio je konstantna opasnost po protivničnu mrežu, a najbolju priliku da povratak kruniše golom imao je u nadoknadi vremena.

Grojter Firt je poveo preko Giselmana u desetom minutu, da bi Epštajn u 35. izjednačio, a Kaplani devet minuta kasnije doneo vođstvo gostima. U 73. minutu Fistner je sa bele tačke izjednačio na 2:2, da bi Mavraj doneo trijumf domaćem timu na oduševljenje 10.000 navijača.

Zahvaljujući pobedi, Grojter Firt je ostao na drugom mestu na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg Kelna. To je inače bio prvi trijumf ekipe u prolećnom delu šampionata, u kome su do sada u tri duela osvojili dva boda.

U narednom kolu, 10. marta, Đurđić i saigrači gostuju Bohumu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter