0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vojvodina sigurna, Ožegović doneo pobedu Radu u poslednjem minutu

Objavljeno: 01.03.14 u 15:27

Samo pet golova viđeno je na prve četiri utakmice 17. kola Jelen Superlige Srbije. Pobede su zabležili Vojvodina i Rad, dok je u Ivanjici i na Karaburmi bilo nerešeno.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novosađani su ranim golom Lazara Veselinovića poveli sa 1:0 protiv Voždovca, koji je u drugom delu meča bio bolji rival ali nije uspeo da dođe makar do izjednačenja. Kako su gosti propustili svoje prilike domaći tim je samoj završnici došao i do drugog pogotka i to iz jedanaesterca koji je realizovao strelac prvog gola. Do okončanja preostalih utakmica ove runde takmičenja Vojvodina će biti na trećem mestu na tabeli pošto je skupila 28 bodova.

Više od jednog pogotka viđeno je na Karaburmi gde su OFK Beograd i subotički Spartak remizirali odigravši 1:1. Domaću ekipu je u vođstvo doveo mladi reprezentativac Čavrić polovinom drugog dela igre, ali da sva tri boda ne ostanu „romantičarima“ pobrinuo se Novaković koji je u 80. minutu prelepim golom posle poluvoleja sa oko 22-23 metra postavio konačan rezultat.

Na Banjici je Rad u meču visokog rizika pogotkom Ognjena Ožegovića u 90. minutu uspeo da savlada Novi Pazar sa 1:0, prekinuvši tako niz utakmica na kojima nije postigao pogodak na svom terenu. Iako su dueli ova dva tima uvek pod lupom ovog puta nije bilo nijednog jedinog incidenta pa bi moglo da se kaže da je apel uprave domaćeg kluba navijačima da navijaju fer i sportski urodio plodom.

Golova nije bilo samo u Ivanjici gde su Javor i Donji Srem podelili bodove odigravši 0:0 u prilično nezanimljivoj utakmici.

Jelen Superliga, 17. kolo

Rezultati:

Javor – Donji Srem 0:0

Vojvodina – Voždovac 2:0 (1:0)
(Veselinović 6′, 89’pen)

OFK Beograd – Spartak 1:1 (0:0)
(Čavrić 67′ – Novaković 80′)

Rad – Novi Pazar 1:0 (0:0)
(Ožegović 90′)

14.30h Jagodina – Crvena zvezda
16.00h Napredak – Radnički 1923
17.00h Partizan – Radnički Niš

Nedelja, 2. mart
13.30h Sloboda – Čukarički

Rezultate svih utakmica evropskih i ostalih liga možete da pronađete na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter