0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Spasić ‘persona non grata’ u Humskoj

Objavljeno: 01.03.14 u 09:00

Sudija Ninoslav Spasić u fudbalskim kuloarima važio je za arbitra koji je naklonjen Partizanu, ali nakon što je na utakmici 16. kola Jelen Superlige poništio pobednički gol crno-belima spomenuti delilac pravde postao je persona non grata kada je u pitanju klub iz Humske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Spasić više nikada ne može da sudi Partizanu“ – kratko je prokomentarisao odlazeći predsednik Partizana Dragn Đurić, a njegove reči prenosi Žurnal.

Sudijski odbor je u četvrtak Spasićevo suđenje u Novom Pazaru ocenilo prelaznom ocenom odnosno rečeno je da nije napravio nijednu grešku, nakon čega je usledilo saopštenje Partizana u kojem se između ostalog kaže da je arbitar samo izvršilac, a da naručioci krađe sede u Fudbalskom savezu Srbije.

Nema sumnje da nas nakon ovakvog starta prolećne sezone očekuje veoma uzbudljiv drugi deo šampionata, a možda već danas kada je na programu 17. kolo vidimo nešto novo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter