0
Evropske lige

Roma i Inter miroljubivo podelili bodove

Objavljeno: 01.03.14 u 23:14

Duel Rome i Intera, igran na ‘Olimpiku’ u okviru 26. kola italijanske Serije A, završen je bez pobednika rezultatom 0:0.

Roma Inter

Roma je bolje ušla u meč, prve šanse su imali Ljajić i Žervinjo, ali je Samir Handanović sjajno zaustavio njihove udarce. Inter je uzvratio u 20. minutu, ali je pokušaj Palasija glavom otišao preko gola. Iako su oba rivala imala nakoliko solidnih pokušaja do kraja poluvremena, promene rezultata nije bilo.

U nastavku je viđena bolja igra Rome. ‘Vučica’ je stvarala prilike pred golom Intera, ali nije uspela da to i materijalizuje. Probali su Žervinjo i Pjanić, ali je Handanović fantastično branio i čuvao bod Interu.

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, pa je meč završen podelom bodova.

Nakon ovog remija Roma je na 2. poziciji sa 58 osvojenih bodova, 8 manje od vodećeg Juventsa koji ima i meč manje. Inter je petoplasirani sa 41 bodom,  a čitavu tabelu kao i raspored i rezultate Serije A možete pogledati na našoj Livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter