0
Ostali sportovi

Partizan u neizvesnoj završnici bolji od Metalurga

Objavljeno: 01.03.14 u 22:41

Rukometaši Partizana stigli su do druge pobede u SEHA ligi pošto su na Banjici savladali ekipu Metalurga rezultatom 23:22 (10:15).

rukomet-partizan-1314

Crno-beli su držali rezultatski priključak sve do 20. minuta, ali onda je u finišu prvog poluvremena usledila serija Metalurga 5:1, pa su gosti otišli na odmor sa prednošću 15:10.

Ipak, mladi i motivisani rukometaši Partizana nisu se predavali već su polako topili prednost rivala i u 52. minutu stigli na gol zaostatka, 19:20. A onda Aleksandar Radnovanović pogađa za izjednačenje, nakon čega Vanja Ilić donosi prvu prednost crno-belima.

Sve do finiša susreta igralo se gol za gol, pa je u 59. minutu rezultat bio 21:21. Ojleski je realizovao sedmerac za Metalurg, a Aleksandar Radovanović sa dva gola doneo pobedu Partizanu. Pobedonosni gol za 23:22 Radovanović je postigao 4 sekunde pre kraja utakmice.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Radovanović sa 6 golova, dok je Kostadinović postigao 5. Kod Metalurga se istakao Mirkulovski sa 7 golova, a pratio ga je Pecakovski sa 4.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter