0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Milojević: Poraženi smo od najkvalitetnije ekipe u ligi

Objavljeno: 01.03.14 u 22:29

Trener Mega Vizure, Dejan Milojević, rekao je nakon meča protiv Crvene zvezde da je njegov tim poražen od najkvalitetnije ekipe u ligi. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Zvezda je najkvalitetnija u ligi. Loše smo odigrali odbranu, primiti 98 poena je mnogo. Uspeli smo da uvedemo Zvezdu u naš ritam, ali su odlično odrađivali šuterske zadatke, a mi loše, i to je uzrok poraza. Loši smo bili u ofanzivnom skolu. Ostaje nam da se uigravamo. Novica je bitan igrač, imao je dva treninga, potrebno je vreme da se uklopi, biće sve bolji i bolji. Podigli smo odbranu u poslednjih mesec i po dana, danas smo bili u grču i to se videlo. Kada dođe novi igrač potrebno je vreme. Zvezdi želim da nastavi sa dobrim partijama i da nam obezbedi da sledeće sezone ponovo imamo četiri predstavnika u ABA ligi“, rekao je Milojević, a preneo ‘B92’.

Trener Mega Vizure je zatim prokomentarisao i dešavanja i sukobe igrača na parketu:

„I kada igrate fudbal iza zgrade ima tenzija. Ništa drugog nema, samo sportski motiv. Oba tima su želela pobedu i zato je došlo do varnica. Zvezda je skup kvalitetnih pojedinaca, na svakoj utakmici može neko da iskoči. To je kvalitet Zvezde, da je njihov odbrambeni igrač u stanju da postigne 20 poena. Čestitam Zvezdi i mojim saigračima na borbi. Bili smo stegnuti, nismo dobro skakali u napadu, u poluvremenu su oni pogodili neke važne šuteve. Falio nam je Novica u formi, Krstić, i to se videlo. Novica je disao na škrge“.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter