9
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

‘Kada bi nam bar vratili pare za Milivojevića, a Mitrović me još više nervira’

Objavljeno: 01.03.14 u 23:21

Bivši trener Anderlehta, Hugo Bros, smatra da su najveći krivci za lošu sezonu kluba iz Brisela srpski fudbaleri, Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Oni su došli kao najveća pojačanja, ali im nedostaje karakter. Postali smo prosečna ekipa i nemamo nijednog vrhunskog igrača. Kada bi nam sada vratili onih tri miliona evra za Milivojevića… Taj nije pokazao ništa fudbalski vredno, vidi se odmah da je promašaj. Mitrović me još više nervira! Plaćen je pet miliona evra, mada moram priznati da je nešto pokazao, pa bih ga trpeo još malo. Nisu oni krivi što je Anderleht dao toliko novca bez ikakvog skautinga. Možda sledeće sezone opravdaju očekivanja“, rekao je Bros, a preneo ‘Sportal’.

Nakon ove izjave stiče se utisak da trenerima u Belgiji strpljenje nije jača strana ili možda očekuju da svaki stranac već u prvoj sezoni postane prava mašina za golove i rešavanje utakmica.

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. Ma ajde ocekuju od Mitrovica koji ima 19 godina da bude najbolji na svakoj utakmici. Kaze jos da je nesto i pokazao. Pa ti covece ne vidis da vi boljeg od Mitrovica nemate. Da gol svaku drugu utakmicu, a i najbolji je vas strelac. O cemo imamo vise da pricamo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ма ко их ј…. Мислим Белгијанце. Што нису пазичли шта купују. И они нама уваљују свакакву робу (не мислим на фудбал). Штета што нису пукли још више пара.

    0
    0
    Odgovori
  3. preteruju sto se tice mitrovica. decko je odlicno poceo, davao je gol na svakoj drugoj utakmici u proseku koliko se secam i imao nekoliko asistencija, sto nije mala stvar. njihov problem je sto ne shvataju da ce za godinu dana dobiti barem 3 puta vise nego sto su ulozili u mitrovica i sto od decka od 19 godina ocekuju da odmah nosi ceo tim. sto se tice milivojevica mislim da nije los igrac, ali i da je malo precenjen

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije to do to trenera u Belgiji! Naravno da se od igraca koji su skupo placeni ocekuje da dosta toga pokazu i u prvoj sezoni!

    0
    0
    Odgovori
  5. pa da mitrovic vise igra mozda bi i pokazao vise nego sto ti mislis…sve je u sistemu igre koja se razlikuje od partizanove igraju tamo 3 spica ,a kod nas je bio 1 ili 2 najvise 😀

    0
    0
    Odgovori
    • ne lupaj,dovoljno je igrao da pokaze sta zna…. ne kazem da je los,samo je dosta mlad i treba imati strpljenja za njega…. nisu ga mnogo platili..za 2-3 sezone ce ga prodati za vise para…. a oni ako su mislili da ce im Milivojevic i Mitrovic doneti titulu i ako su mislili da su oni vrhunski igraci onda su oni debili!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter