0
Domaći fudbal

Dodić: Igrali smo kod kuće, a navijači su bili Zvezdin 12. igrač

Objavljeno: 01.03.14 u 17:20

Trener Jagodine, Mladen Dodić, smatra da je njegova ekipa nije zaslužila poraz od Crvene zvezde u 17. kolu Jelen Superlige i ističe da su ‘ćurani’ trebali da osvoje makar bod.

DODIC

„Kada protiv favorita primite gol rano, u drugom, trećem minutu, onda vam problem postane čitav meč. Mi smo računali na pritisak rezultata kod njih, ali oni (fudbaleri Zvezde) nisu imali taj pritisak jer su na vreme dali i drugi gol. Mi smo u drugom poluvremenu imali polu-šanse i šanse da damo taj jedan gol, jer smo znali da bi smo onda imali psihološku prednost, ali nismo uspeli u tome. Zvezda je zato pobedila, njoj čestitke na tome, ali mi smo morali bolje da uđemo u meč. Mislim da smo zaslužili bod. Nažalost, igrali smo kod kuće – a 12. igrač je bio njihov, ne naš. Izgubili smo sa 2:0, ali mislim da smo zaslužili bar da damo gol“, rekao je Dodić, a preneo ‘Blic’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter