0
Evropske lige

Nojer: Nismo nepobedivi

Objavljeno: 28.02.14 u 12:04

Manuelu Nojeru za vikend predstoji susret sa bivšim klubom, a upravo je bivši klub doživeo debakl ove nedelje protiv Real Madrida, te u najgorem mogućem trenutku gostuje prvaku Evrope.

Manuel Nojer

S obzirom da je Šalke već primio 6 golova kod kuće od Reala, na internetu se nagađa koliko tek Bajern može da im da golova na svom stadionu.

„Kao prvo, znamo da nismo nepobedivi i da ne smemo da se opuštamo. Pep nas trenira pola godine, uradio je dosta toga ali još nije zadovoljan i očekujemo da ćemo još više napredovati. Šalke je imao loš dan, platili su ceh napadačkog fudbala, to ne znači da će nama biti lako protiv njih jer imaju sjajan tim“, rekao je Nojer o bivšem timu i predstojećem duelu.

Meč između Bajerna i Šalkea igra se na „Alijanc Areni“ u suboti od 18 časova i 30 minuta. Bajern ima čak 19 bodova prednosti na vrhu Bundeslige dok je Šalke trenutno četvrti, dva boda iza drugoplasiranog Bajera.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter