0
Evropske lige

Liverpul se sve više pojačava iz sopstvenih redova

Objavljeno: 28.02.14 u 13:28

Klub sa „Enfilda“ se nakon nekoliko vezanih pobeda pridružio, doduše kao poslednji član, trci za titulu u Premijer ligi, dok Liga šampiona deluje sasvim izvesno.

Mamadu Sako

Menadžer Brendan Rodžers ima zaista velikih kadrovskih problema, ali se situacija polako popravlja. U prethodnom kolu vratio se Glen Džonson, dok je na pomolu povratak Mamadua Sakoa i Lukaša Leive.

Svoj naredni meč Liverpul igra u gostima protiv Sautemptona a Rodžers je istakao da su se i Sako i Lukaš vratili u trenažni proces ali da će samo francuski defanzivac biti spreman za predstojeći meč. To će mnogo značiti ekipi Liverpula jer su u rotaciji u poslednja dva meseca koristili svega 15 ili 16 fudbalera.

„Crveni“ su trenutno četvrti u Premijer ligi sa 56 bodova, četiri manje od vodećeg Čelsija, dok je njihov naredni protivnik Sautempton trenutno deveti sa 39 bodova na svom kontu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter