0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bunjevčević: Kelhar i Pavićević će morati da zasluže poverenje Delija

Objavljeno: 28.02.14 u 17:00

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Goran Bunjevčević izneo je svoje prve utiske o zimskim pojačanjima crveno-belih, štoperskom tandemu Savi Pavićeviću i Dejanu Kelharu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Potrebno je vreme da bi se uigrali, što je već vidljivo: doneli su iskustvo u zadnjoj liniji. Reč je o kvalitetnim igračima reprezentativne reference i, kako utakmice budu odmicale, trebalo bi da deluju sve ubedljivije. A, da li će se o Pavićeviću i Kelharu, možda nekom trećem, pričati u negativnom kontekstu ili kukati kad napuste klub zavisiće isključivo od njihovih igara“, izjavio je Bunjevčević za Sportski žurnal.

Bunjevčević se prisetio kako su navijači ‘kukali’ kad je odlazio sa Marakane.

„U moje vreme navijači su ‘kukali’ za Goranom Đorovićem, potom za mnom kad sam otišao u Totenhem, pa Vidićem… Samo, zaboravlja se bitan detalj: odbranu ne čini zadnja linija i golman već tim, počev od najisturenijih napadača. Ne manje važan – generacija i svlačionica donose pobede, zatim pojedinac“, naglasio je bivši fudbaler crveno-belih.

Bunjevčević je fudbalere upozorio da igranje u Zvezdi iziskuje minimalne greške.

„Moraju da vode računa o najsitnijim detaljima. Igranje u Zvezdi iziskuje dodatne napore, s druge strane, minimalne greške. Teško je dokazivati se iz kola u kolo, može vas i najmanje važna utakmica učiniti tragičarem, nepoželjnim u timu. Ali, i tad navijači umeju da prepoznaju i nagrade kad pružiš maksimum, a izgubiš utakmicu. Sve je, dakle, na njima, mada ne bih otpisivao Martinovića i „malog” Krnetu“, konstatovao je Goran Bunjevčević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter