0
Košarka

Zvezda se interesuje za Maršala

Objavljeno: 27.02.14 u 16:46

Prema poslednjim vestima koje kruže košarkaškim krugovima Crvenu zvezdu bi do 3. marta umesto Skotija Hopsona mogao da pojača saigrač Dragana Labovića iz turskog kluba Alijaga – Amerikanac Šon Maršal (28).

son-marsal

Krilni košarkaš je u Evropi pored Alihage nastupao još za Eredemir, Karšijaku, Dižon i Aris i u svakom od tihz timova je bio među najboljim igračima. Ove sezone u proseku postiže preko 20 poena po meču, ali je problem što to čini u ekipi koja se bori za opstanak i koja nije previše kvalitetna.

Maršal bi trebalo da bude zamena za Blejka Šilba sa kojim je Crvena zvezda sporazumno raskinula ugovor odnosno trebalo bi da bude podrška Marku Simonoviću koji je ostao usamljen na poziciji tri.

Crveno-beli imaju rok da do ponedeljka prijave novog igrača koji bi mogao da pomogne ekipi u završnici Jadranske lige, ali i u Košarkaškoj ligi Srbije. Međutim, novi igrač neće moći da nastupa za Crvenu zvezdu u završnici Evrokupa pošto su tu rokovi probijeni.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter