0
Fudbal

FOTO: FSS.RS

Remi i pobeda protiv Rumuna

Objavljeno: 27.02.14 u 17:05

Kadetska reprezentacija Srbije (igrači do 17 godina) odigrala je dve prijateljske utakmice u Staroj Pazovi protiv vršnjaka iz Rumunije i zabeležila jednu pobedu (3:1) i remi (2:2). Izabranici selektora Branislava Nikolića najpre su u utorak od 15 sati igrali nerešeno sa vrlo čvrstim Rumunima (2:2), a golove za naš tim postigli su Lazar Tufegdžić i Nemanja Ivanović, dok je revanš odigran u Četvrtak, 27.februara od 11 sati, takođe u Sportskom centru FSS.

FOTO: FSS.RS
FOTO: FSS.RS

U drugoj utakmici „orlići“ su zaigrali mnogo bolje i angažovanije i potvrdili kvalitet, iako su gosti poveli već u 12.minutu preko Andreija… Rumuni su zatim zatresli i sopstvenu mrežu, jer je Kožokaru postigao autogol četiri minuta kasnije. Srbija je na odmor otišla sa golom prednosti, jer je Ivan Šaponjić zatresao mrežu u 39.minutu, a u nastavku se u strelce upisao i Luka Jović u 43.minutu za konačni trijumf od 3:1…

Srbija je u drugoj utakmici nastupila u sastavu: Nikolić – Mijailović, Stojanović, Mitrović, Avramović – Zličić, Glavčić, Janković, Tufegdžić – Šaponjić, Jović. Igrali su još: Stojanović, Šarenac, Stanković, Krajišnik, Petrović, Azemović, Savić, Zlatković i Rangelov.

Naša kadetska selekcija imaće i u narednom periodu bogat program utakmica, jer već naredne nedelje, takođe u Sportskom centru FSS igramo dve prijateljske utakmice sa Poljskom (4. i 6.mart) a potom nam u goste stižu Slovenija (11. i 13.mart), kao i Belorusija (18. i 20.mart).

Drugi krug kvalifikacija održaće se u Srbiji, od 26. do 31.marta, a protivnici će nam biti Nemačka, Gruzija i Republika Irska. Samo prvoplasirana selekcija izboriće plasman na finalni turnir Prvensta Evrope na Malti, u maju ove godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter