0
Ostali sportovi

Radnički očekuje neizvestan meč protiv Zvezde

Objavljeno: 27.02.14 u 23:03

Trener vaterpolista Radničkog, Dejan Jovović, rekao je očekuje neizvestan meč protiv Crvene zvezde, kao i da je njegova ekipa u finalu Kupa Srbije pokazala da može da izdrži pritisak.

VK Radnički

„Rivalstvo izmedju nas i Crvene zvezde garantuje još jednu neizvesnu borbu. Sigurno da je pred nama teško gostovanje, jer crveno-beli retko gube na Tašmajdanu, ali mislim da smo pokazali u finalu Kupa da možemo da izdržimo atmosferu i iznesemo utakmicu do kraja“, rekao je Jovović.

Kragujevački Radnički u petak od 19 sati gostuje na Tašmajdanu protiv Crvene zvezde u meču koji će odlučiti koji će od ova ta kluba regularni deo sezone završiti na prvom mestu tabele.

Kragujevčani u meč ulaze sa maksimalnim učinkom i tri boda prednosti u odnosu na crveno-bele, koju su stekli pobedom u prvom duelu (8:7).

Zvezda je nedavno osvojila titulu u Kupu Srbije, pošto je u finalu pobedila upravo Radnički pogotkom golmana Denisa Šefika u poslednjoj sekundi meča.

hotsport.rs/Beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter