0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

Prodaja karata za meč Partizan – Radnički samo na dan utakmice

Objavljeno: 27.02.14 u 14:05

Prodaja ulaznica za meč, Partizan – Radnički Niš koja je na programu u subotu 1. marta sa početkom od 17.00 časova, obavljaće se na blagajnama stadiona u Humskoj, samo na dan utakmice, od 10.00h i trajaće do početka meča. Cene ulaznica su 200 dinara za južnu tribinu i 400 za Zapad i Istok.

FOTO: PARTIZAN.RS
FOTO: PARTIZAN.RS

FK Partizan nastavlja sa akcijom “Porodična tribina” . Kroz ovu akciju je omogućeno da svaki roditelj, koji kupi kartu od samo 100 dinara, uvede svoje mališane da zajedno bodre crno-bele. Porodična tribina  je rezervisana za najmlađe navijače sa roditeljima, na zapadnoj strani, ulaz E (broj ulaznica je ograničen kapacitetom navedenog sektora).

Sezonske i polusezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč. Kapije stadiona će biti otvorene od 16.00h.

Učesnici akcije „crno-bela ljubav“ za utakmicu 18.kola Jelen Superlige koju FK Partizan igra na domaćem terenu u subotu 1. marta 2014.godine, svoje ulaznice mogu podići uz lična dokumenta na blagajni 1 stadiona u Humskoj 1 na dan utakmice.

Svi koji su poslali slike sebe i svoje voljene osobe  na  email adresu kluba „crnobelaljubav2014“ dobili su po dve ulaznice za predstojeću utakmicu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter