0
Ostali sportovi

Partizan dočekuje Metalurg bez bele zastave

Objavljeno: 27.02.14 u 14:17

Rukometaši Partizana ugostiće Metalurg iz Skoplja u okviru 15. kola SEHA Gasprom Južni tok lige. Utakmica se igra u subotu na Banjici od 18 sati.

brkovic

„Metalurg nam dolazi u goste nakon što je savladao Barselonu u Ligi šampiona i to dovoljno govori o koliko se kvalitetnoj ekipi radi. To ne znači da ćemo im mi predati utakmicu. Naprotiv. Iz ovog susreta ćemo, kao i svakog prethodnog gledati da naučimo što više, pa možda rezultat i bude pozitivan po nas na kraju“ – kazao je trener Partizana Aleksandar Brković za zvanični sajt kluba.

„Dolazi nam jako kvalitetan protivnik o kome ne treba puno trošiti reči, njihovi rezultati sve govore. Ovo nam je jako bitna utakmica zbog našeg samopouzdanja i daljeg takmičenja. Vreme je da pokažemo da imamo kvalitet i da uz veliku podršku navijača pokušamo da pobedimo“  – rekao je Vladimir Vuković.

“Gledao sam Metalurg protiv Barselone. Mislim da su odigrali utakmicu života. Nadam se da ćemo i mi odigrati takav meč na Banjici” – dodaje golman Partizan, Mihailo Radovanović.

“Metalurg je učesnik TOP 16 faze Lige šampiona i to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Ali, ja sam ubeđen da je Partizan – kada je pravi – najbolja ekipa u Srbiji i ekipa koja može da se nosi sa svima” – kaže pivot tima iz Humske 1, Mijajlo Marsenić.

U prvom susretu dva tima ove sezone u Skoplju Metalurg je slavio rezultatom 26:21.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter