0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ protiv ‘Rege bojsa’ u Nju Džersiju

Objavljeno: 27.02.14 u 16:19

Protivnik fudbalske reprezentacije Srbije na jednoj od dve pripremne utakmice koje su planirane za kraj maja na teritoriji SAD biće selekcija Jamajke.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako još uvek nema potvrde ove vesti od strane Fudbalskog saveza Srbije ona je obajavljena u medijima ove karipske države, a predsednik tamošnjeg saveza je izjavio da će selektoru Viniju Šeferu obezbediti još jakih protivnika.

„Moraćemo da potražimo još jakih protivnika kako bismo našem stručnom štabu obezbedili dobre provere i kako bi selektor Šefer mogao da formira tim od igrača koje ima na raspolaganju“ – rekao je Horas Barel, predsednik Fudbalskog saveza Jamajke i potpredsednik CONCACAF.

Srbija će protiv Jamajke igrati 26. maja u gradu Herisonu u državi Nju Džersi na Red Bul Areni. Podsećamo da će „orlovi“ 9. juna odmeriti snage sa Brazilom, a još uvek je upražnjen treći termin odnosno ne zna se sa kim će Srbija igrati krajem maja u Čikagu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter