0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Milojević: Pokušaćemo da uvučemo Zvezdu u naš ritam (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.14 u 14:45

Najzanimljiviji meč 22. kola Jadranske lige makar za naše ljubitelje košarke biće duel koji je zakazana za subotu sa početkom od 19 časova, a u kojem će Mega Vizura dočekati Crvenu zvezdu. Trener domaće ekipe Dejan Milojević najavi je da če njegov tim pokušati da odigra kvalitetno kao i u finalu Kupa Radivoja Koraća.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Zvezda je najkvalitetnija ekipa u ligi, prvi su na tabeli, u dobroj formi i ritmu. Finale Kupa je bila jako zanimljiva utakmica, pokušaćemo da igramo na sličan način. Nama odgovara da igramo brzo i na veliki broj koševa i ako uvučemo Zvezdu u naš ritam, kao u Kupu, imaćemo velike šanse za pobedu“ – rekao je Milojević na konferenciji za medije, a prenosi Žurnal.

Ekipe su igrale u finalu Kupa Radivoja Koraća, početkom februara, kada je Zvezda u neizvesnoj završnici pobedila sa 81:80.

„Imamo konkurentan tim, ali sigurno ne postoji ekipa koja sa sigurnošću može da kaže da će pobediti Zvezdu. Mi to želimo i daćemo sve od sebe. Dolazak Novice Veličkovića će pojačati kvalitet, samo je pitanje vremena koliko ćemo se brzo uigrati“ – kazao je Milojević.

On je dodao da će Vasilije Micić i Nemanja Dangubić biti u timu.

„Igraće obojica, počeli su da treniraju i ako se ne povrede do subote, igraće.“

Milojević je istakao da nije srećan što Novica Veličković nije uspeo u Bambergu, ali da je zadovoljan što je došao u Megu.

„To je igrač koji će podići naš kvalitet i pomoći mladim igračima. Verujem u njega, znam kakav je karakter i da će iz ovoga izaći još jači“ – rekao je trener Mege.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter