0
Fudbal

IO FSS razmatra kandidaturu za Euro 2020

Objavljeno: 27.02.14 u 11:56

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije, u petak, 28. februara 2014. godine, sa početkom u 15.00 sati, biće održana sednica Izvršnog odbora FS Srbije. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Fss-Srara-pazova-900x500

Članovi Izvršnog odbora će ovom prilikom doneti odluku o sazivanju Treće sednice Skupštine FS Srbije, predviđene za utorak, 18. mart 2014, u prostorijama Sportskog centra FS Srbije.

Uslediće razmatranje predloga Izveštaja o radu FSS i finansijskom poslovanju naše organizacije u 2013. godini. U tom cilju, razmatraće se izveštaji Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS, kao i nezavisnog revizora.

Ovom prilikom, pred članovima Izvršnog odbora biće i niz aktuelnih pitanja iz svih segmenata rada FS Srbije, kao i informacija u vezi rada Arbitražnog suda FSS. Sledeće pitanje je vezano za rad Škole za trenere FSS i organizacionih promena.

Članovi IO FSS razmatraće informaciju u vezi kandidature za suorganizaciju Prvenstva Evrope 2020, kao i predloga FS Vojvodine i FS Regiona Zapadne Srbije u vezi termina odigravanja utakmica Srpske lige. Pred članovima Izvršnog odbora biće i teme vezane za dodelu javnih priznanja FS Srbije za 2013. godinu i predlog Pravilnika o evidenciji i statusu klubova i igrača bazičnog fudbala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter