0
Evropske lige

Huntelar prekinuo Kasiljasovu seriju (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.14 u 09:41

Golom koji je postigao u poslednjem minutu prvog meča osmine finala Lige Šampiona Klas Jan Huntelar nije samo ublažio ubedljiv poraz svog tima u duelu sa Realom (1:6) nego je uspeo i da prekine niz utakmica na kojima je Iker Kasiljas uspeo da ostane nesavladan.

Golman Reala ove sezone brani samo na utakmicama Lige šampiona i Kupa kralja i odlično mu je išlo pošto do sinoćnjeg meča nije bio savladan čak gotovo 16 sati, ali je Holanđanin prelepim volej udarcem uspeo da ga savlada i stavi tačku ne seriju koja je trajala 951 minut.

Pre ove utakmice Kasiljas je poslednji put primio gol jop 27. novembra u duelu sa Galatasarajem. Ipak, reprezentativac Španije je i dalje u trci za drugim rekordom pošto ukoliko uspe da sačuva mrežu u finalu Kupa kralja protiv barselone postaće prvi golman kojem je pošlo od ruke da ostane nesavladan u tom takmičenju tokom takmičarske godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter