1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Asamoa preti da će tužiti Zvezdu i FSS kod FIFA i UEFA

Objavljeno: 27.02.14 u 22:45

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Natanijel Asaomoa, odlučaj je u svojoj nameri da naplati dugovanja od nekadašnjeg kluba i najavio da će se žaliti FIFA i UEFA zbog neadekvatnog ponašanja Fudbalskog saveza Srbije i čelnika crveno-belih.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaler iz Gane je na Tviteru objavio pismo kojim ponovo zahteva isplatu onoga što mu se duguje.

„Do današnjeg dana, 27. februara, Crvena zvezda još uvek nije regulisala dug prema meni. Dug po odluci Arbitražne i Disciplinks komisije FSS. Navodno, novac koji se meni duguje uprava Crvene zvezde je prosledila na račun FSS još 14. februara, a isti još uvek leži na tom računu, iako sam ja 19. februara generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću i FSS poslao mejl sa informacijama o broju mog žiro-računa i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa. Pošto ni do današnjeg dana nisam dobio novac postavljam javno pitanje predsedniku Tomislavu Karadžiću i generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću – Gde je moj novac?“, stoji u Asamoinoj poruci.

U nastavku se navodi:

„Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da je sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra bude uplaćen novac koji mi se duguje, a potvrda o uplati poslata na mejl, jer u suprotnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavestim UEFA i FIFA, sa posebnom pažnjom na činjenicu da samo meni nisu isplaćena dugovanja“.

Asamoa je već tužbom pretio Zvezdi pred kraj zimskog prelaznog roka, a ostaje da se vidi šta će se desiti nakon ove novonastale situacije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter