0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Tepić pred Real: Ne mogu ništa da obećam osim da ćemo dati svoj maksimum

Objavljeno: 26.02.14 u 19:00

Košarkaš Partizana, Milenko Tepić, istakao je da se njegov tim neće unapred predati uprkos teškom gostovanju Real Madridu u osmom kolu Top 16 faze Evrolige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

‘Kraljevski klub’ ima ulogu apsolutnog favorita, ali Tepić uprkos tome najavljuje žestoku borbu:

„Gostujemo jednoj od najboljih, ako ne i najboljoj evropskoj ekipi u ovom momentu. Ne možemo sebi da stvaramo imperativ pobede, ali mislim da to treba da bude za nas jedan veliki izazov, da vidimo gde smo i koliko možemo protiv jedne takve ekipe“.

Košarkaš Partizana se nada da će ekipa uspeti da pruži dobar otpor Madriđanima i pokušati da iznenadi favorita koji je ove sezone doživeo samo 1 poraz.

„Zaista bi mnogo bilo obećavati pobedu i neko iznenađenje te vrste s obzirom na celu situaciju i kod nas i kod njih. Naravno to ne znači da idemo tamo da se predamo, nego da odigramo jedan dobar meč, sa kojim ćemo nadam se na kraju svi biti zadovoljni, kako god se bude završilo“, rekao je Tepić za klupski sajt.

Real trenutno deli prvo mesto na tabeli sa moskovskim CSKA  sa skorom 6-1, dok se Partizan nalazi na pretposlednjem mestu sa učinkom 1-6. Crno-beli gostuju u Madridu u petak od 20.45 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter