0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Želimo da ostanemo na vrhu i sva razmišljanja idu ka tome

Objavljeno: 26.02.14 u 09:01

Iako je Crvena zvezda pobedom nad Partizanom napravila ogroman korak i osigurala prvu poziciju u ABA ligi, trener Dejan Radonjić poziva na oprez i ističe da tek predstoje najvažnije utakmice u sezoni i borba za trofeje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Partizan je za nad daleka prošlost. Imamo dosta razloga za zadovoljstvo, ali ono najvažnije je tek pred nama. Fokusirani smo isključivo na narednog rivala, sa idejom da postignemo nivo igre. Prvi izazov je gostovanje Mega Vizuri, a odmah zatim nas čeka i prvi meč protiv Lijetuvos Ritasa u osmini finala Evrokupa koji je dosta specifičan zbog samog sistema takmičenja“, rekao je Radonjić, a preneo ‘Sportski žurnal’.

Pet kola pre kraja regularnog dela ABA lige, crveno-beli imaju lidersku poziciju i slede im gostovanja Megi, Zadru i Ciboni, dok će u Pioniru dočekati Krku i MZT. Za definitivnu potvrdu plasmana na fajnal for Zvezdi treba samo još jedna pobeda.

„Želimo da ostanemo na vrhu i sva razmišljanja idu u tom pravcu. Dakle zadovoljstva su kratka i nema mesta euforiji. Kao što sam već rekao, moramo da mislimo o stvarima koje nas čekaju i to od prepreke do prepreke. Sa ciljem da konstantno dižemo nivo igre“, jasan je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter