Ruska takmičarka u slobodnom skijanju Marija Komišarova, koja je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju zadobila prelom kičme. izjavila je danas da i dalje ne oseća telo od pojasa naniže.

soci-2014-zoi

Dvadesettrogodišnja Komišarova je posle teškog pada tokom takmičenja u ski krosu prebačena na lečenje u Nemačku. Ona je do sada nekoliko puta bila podvrgnuta operacijama.


Komišarova je na Instagram profilu objavila da je trenutno “paralizovana od pojasa naniže”.

“Ne osećam telo niže od stomaka. Ipak, jaka sam i znam da ću jendog dana ponovo biti na nogama”, ne gubi nadu Komišarova.

Ona je dodala da nema nameru ni od koga da se krije, pošto oseća da je svi iz sveg srca podržavaju. Komišarova je objavila fotografiju na kojoj je u društvu sa verenikom Aleksejom Čadajevim, koji je takođe skijaš.

“Da Aljoša nije ostao sa mnom, mislim da bih poludela. On je moj Bog i čak u ovim trenucioma osećam sreću, jer je on pored mene”, napisala je Komišarova.

“On je sve vreme pored moje postelje i daje mi svu svoju energiju. Život nam se nastavlja i molim se i verujem da će se sve dobro završiti”, rekla je Komišarova.

Dok je boravila u bolnici u Rusiji, Komišarovu je posetio i predsednik Rusije Vladimir Putin. Odmah nakon te posete, odlučeno je da ona bude prebačena u bolnicu u Minhenu.

hotsport.rs/tanjug.rs