0
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN.RS

Posle Rusije osnovan Partizan i u Francuskoj

Objavljeno: 26.02.14 u 12:21

Pre otprilike mesec dana zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan objavio je da je grupa entuzijasta iz grada Rjazanja u Rusiji, osnovala amaterski klub i dala mu isto ime – Partizan, po uzoru na srpski klub.

FOTO: PARTIZAN.RS
FOTO: PARTIZAN.RS

Danas je na adresu srpskog šampiona stiglo pismo iz Francuske, tačnije pokrajine Alzas i grada Šiltighajma, koji se nalazi na granici sa Nemačkom i u kome gospodin Erik Maitre obaveštava da je on predsednik amaterskog fudbalskog kluba u tom gradu, koji nosi ime i grb kao i klub iz Humske ulice. Pored ekipe velikog fudbala, imaju i tim koji igra futsal, a takmiče se u lokalnoj ligi u kojoj trenutno zauzimaju drugo mesto.

Ne treba ni napominjati koliko je drago svakom Partizanovcu na svetu kada čuje za ovakav podatak, posebno što se radi o klubu u kome su zajedno Francuzi, Nemci i naši zemljaci. U Partizanu se nadaju da je ovo samo prvi kontakt i poručuju da će se truditi da o njima više saznaju o čemu će obaveštavati posetioce sajta i navijače.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter