4
Evropske lige

Otkriveno koliko Eto zaista ima godina? (FOTO)

Objavljeno: 26.02.14 u 18:40

Nastavlja se saga i polemika o utvrđivanju starosti Samjuela Etoa, koju je sasvim slučajno započeo trener Čelsija, Žoze Murinjo, šalom da sumnja u godine Kamerunca i to dok nije bio svestan da ga kamera snima.

Chelsea's Samuel Eto'o in action

Iako je Portugalac odmah nakon toga izjavio da zna da Eto ima 35 godina, sada su se pojavile nove informacije koje možda svedoče da se Murinjo ipak nije šalio.

Naime, britanski tabloid ‘San’ došao je do izjave bivše supruge kamerunskog reprezentativca, Italijanke Ane Baranke,  sa kojom Eto ima i dete. Njih dvoje su bili u vezi pre 11 godina dok je Samjuel igrao za Majorku.

43-godišnja Ana, koja sada radi frizerskom salonu, još ranije je optužila Kamerunca da ne ispunjava svoje obaveze, ne plaća alimentaciju i da je neodgovoran. Sada je iskoristila novu priliku da iznese istinu ili da se na neki način osveti Etou.

„Bilo je očigledno da je Samjuel bio stariji od godina za koje se predstavljao kada je prvi put došao u Evropu. On ima 39, a ne 32 godine. Rođen je 1974. godine, tako da je falsifikovao papire da bi bio mlađi“, rekla je Ana.

‘San’ je objavio svoj članak uz ovu fotografiju Kamerunca:

Eto

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter